СУВЕНИРИ ОТ БЪЛГАРИЯ

4.50 лв. Мускал с вграден контейнер за гюлова ракия

4.50 лв.

Мускал с вграден пластмасов контейнер за гюлова ракия, ръчно изработен в село Орешак. Мускала е красиво декориран с момиче в народна носия от едната страна, а от другата страна има една Българска роза. Мускала е ръчно пирографиран и рисуван. Традиционен сувенир от България.


2.50 лв. Сувенир Мускал Бъклица с фиолка

2.50 лв.

Мускал с формата на бъклица, ръчно изработен в село Орешак. Мускала е красиво декориран с момиче в народна носия от едната страна, а от другата страна има една Българска роза. Мускала е ръчно пирографиран и рисуван. Съдържа фиолка с розова вода. Традиционен сувенир от България.


4 лв. Кутия за бижута Гъбка Цвете

4.00 лв.
Кутия за бижута от дърво, ръчно изработена от производител от село Орешак. Кутията за бижута е направена като Гъбка. Капака е украсен с ръчно направена пирография и ръчно нарисувано цвете.

4 лв. Кутия за бижута Гъбка Момиче и момче играещи Ръченица

4.00 лв.
Кутия за бижута от дърво, ръчно изработена от производител от село Орешак. Кутията за бижута е направена като Гъбка. Капака е украсен с ръчно направена пирография и ръчно нарисувани момиче и момче с народни носии, играещи ръченица.

4 лв. Кутия за бижута Гъбка Момиче и момче с народни носии

4.00 лв.
Кутия за бижута ръчно изработена от производител от село Орешак. Кутията за бижута е направена като Гъбка. Капака е украсен с ръчно направена пирография и ръчно нарисувани момиче и момче с народни носии.

28 лв. Буре с пирография СОФИЯ

28.00 лв.

Ръчно изработено в село Орешак. Бурето е с ръчно направена пирография. Вместимост - 1 литър. Има пластмасова канелка.


1.50 лв. Дървен мускал с момче

1.50 лв.
Мускал от дърво, ръчно изработен в село Орешак. Мускала е красиво декориран с момче в народна носия, ръчно пирографирано и рисувано. Съдържа фиолка с розова вода. Традиционен сувенир от България.

1.80 лв. Мускал магнит за хладилник

1.80 лв.
Сувенир Мускал магнит за хладилник с красива българска роза и надпис България. Съдържа две фиолки с розова вода. Подарък, спомен, сувенир от България.

1.20 лв. Мускал от дърво с роза България

1.20 лв.
Ръчно изработен в село Орешак мускал от дърво. Мускала е декориран с ръчна пирография, красива роза и надпис България. Съдържа фиолка с розова вода. Традиционен сувенир от България.

1.50 лв. Дървен мускал с момиче

1.50 лв.
Мускал от дърво, ръчно изработен в село Орешак. Мускала е красиво декориран с момиче в народна носия, ръчно пирографирано и рисувано. Съдържа фиолка с розова вода. Традиционен сувенир от България.

Показване на 1-12 от общо 44

Нашият онлайн магазин използва така наречените „Бисквитки“. Научете повече за нашата политика за поверителност и нашата политика за Бисквитки.