БЪКЛИЦИ - РЪЧНО ИЗРАБОТЕНИ В СЕЛО ОРЕШАК

18.00 лв. Бъклица Кумска ракия

18.00 лв.

Ръчно изработена дървена бъклица от производител от село Орешак. От едната страна на бъклицата има дърворезба на чаши и надпис КУМСКА РАКИЯ, а от другата страна има дърворезба на грозд. Бъклицата е за многократна употреба.


18.00 лв. Бъклица за кум с два надписа

18.00 лв.

Бъклица ръчно изработена от производител от село Орешак. От едната страна на бъклицата има дърворезба с надпис РАКИЯТА НА КУМЪ, а от другата страна има дърворезба с надпис ЯЖ КУМЕ ПИЙ, ТЕБЕ ТИ Е РЕД. Бъклицата е за многократна употреба!


18.00 лв. Бъклица Яж куме пий, тебе ти е ред

18.00 лв.

Бъклица ръчно изработена от производител от село Орешак. От едната страна на бъклицата има дърворезба с надпис ЯЖ КУМЕ ПИЙ, ТЕБЕ ТИ Е РЕД, а от другата страна има дърворезба на грозд. Бъклицата е за многократна употреба!


18.00 лв. Бъклица Ракията на Кумъ

18.00 лв.

Бъклица ръчно изработена от производител от село Орешак. От едната страна на бъклицата има дърворезба с надпис РАКИЯТА НА КУМЪ, а от другата страна има дърворезба на грозд. Бъклицата е за многократна употреба!


18.00 лв. Бъклица Кумска ракия

18.00 лв.

Ръчно изработена и майсторски направена дървена бъклица от производител от село Орешак. Бъклицата е за многократна употреба. От едната страна на бъклицата има дърворезба с надпис КУМСКА РАКИЯ, а от другата страна има дърворезба на грозд.


18 лв. Бъклица за сватба

18.00 лв.

Дървена бъклица ръчно изработена и майсторски направена в село Орешак. Красива и стилна дърворезбована бъклица, подходяща за всякакъв повод.


20 лв. Бъклица НАЗДРАВЕ за сватба

20.00 лв.

Бъклица за многократна употреба произведена в село Орешак. Ръчно изработена бъклица с дърворезба и надпис НАЗДРАВЕ от едната страна и дърворезба на грозд от другата страна. Бъклицата е подходяща за Вашата сватба или когато каните кум.


27 лв. Кумова бъклица

27.00 лв.

Ръчно изработена дървена бъклица от производител от село Орешак. От едната страна на бъклица има дърворезба с надпис НАЗДРАВЕ КУМЕ, а от другата страна дърворезба на грозд.


18 лв. Бъклица за кум

18.00 лв. 20.00 лв.

Ръчно изработена, директно от производител от село Орешак, дървена бъклица с пластмасов съдържател. От едната страна на бъклицата има дърворезба с надпис КУМСКА РАКИЯ, а от другата страна има дърворезба на грозд. Под надписа КУМСКА РАКИЯ има възможност да се изпише датата на сватбата.


25.20 лв. Бъклица НАЗДРАВЕ КУМЕ

25.20 лв. 28.00 лв.

Ръчно изработена дървена бъклица от производител от село Орешак. От едната страна на бъклица има дърворезба с надпис НАЗДРАВЕ КУМЕ, а от другата страна дърворезба на грозд.


9.00 лв. БЪКЛИЦА С РОЗА И НАДПИС БЪЛГАРИЯ 200 МЛ

9.00 лв.

Бъклица с дърворезба ръчно изработена в село Орешак. Бъклицата е за многократна употреба. От едната страна на бъклицата има дърворезба на роза и надпис България, а от другата страна има дърворезба на грозд.


30 лв. Бъклица за вино с дърворезба на бог ДИОНИС

27.00 лв. 30.00 лв.
Ръчно изработена бъклица за многократна употреба от единствения производител на реално използваеми бъклици от село Орешак. Бъклицата е с дърворезба на бог Дионис от едната страна, а от другата страна има дърворезба на грозд.

Показване на 1-12 от общо 158

Нашият онлайн магазин използва така наречените „Бисквитки“. Научете повече за нашата политика за поверителност и нашата политика за Бисквитки.