ПОДАРЪЦИ ОТ СЕЛО ОРЕШАК

34.20 лв. Бъклица за мъж с дърворезба на бог Дионис

34.20 лв. 38.00 лв.

Ръчно изработена бъклица с дърворезба на бог Дионис от едната страна и дърворезба на грозд от другата страна. Бъклицата има вградена стъклена бутилка с вместимост 500 мл. Един страхотен подарък за мъж.


32.40 лв. Бъклица за мъж с образа на Бог Дионис

32.40 лв. 36.00 лв.

Направете изискан и стилен подарък на мъж с тази ръчно изработена бъклица с дърворезба на бог Дионис от едната страна и дърворезба на грозд от другата страна. Бъклицата е с вградена пластмасова бутилка с вместимост 1 литър.


55лв. Табла от село ОРЕШАК Фурнирована

55.00 лв.
Табла произведена в село Орешак. Кутията е изработена от дърво, фурнирована с фурнир от ясен и махагон. Пуловете са дървени-фина изработка и пластмасови зарчета. Тази Класическа табла за игра ще бъде един страхотен подарък за мъж любител на играта ТАБЛА.
неналичен

36.00 лв. Дървено буре с пирография 3 литра

36.00 лв.

Ръчно изработено в село Орешак. Бурето е с ръчно направена пирография. Вместимост - 3 литра. Има пластмасова канелка.


36.00 лв. Буре с дърворезба 3 литра

36.00 лв.

Ръчно изработено в село Орешак. Бурето е декорирано с дърворезба на грозд. Вместимост - 3 литра. Има пластмасова канелка.


28.00 лв. Дървено буренце с дърворезба

28.00 лв.

Ръчно изработено в село Орешак. Бурето е декорирано с дърворезба на грозд. Вместимост - 1 литър. Има пластмасова канелка.


36лв. Бъклица за Рожден ден за мъж рибар

32.40 лв. 36.00 лв.
Ръчно изработена дървена бъклица в село Орешак. От едната страна на бъклицата има дърворезба с надпис ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН, а от другата страна има дърворезба на риба Щука с надпис НАСЛУКА. С тази бъклица може да направите един незабравим и оригинален подарък на мъж, чието хоби е риболов.

Показване на 1-12 от общо 42

Нашият онлайн магазин използва така наречените „Бисквитки“. Научете повече за нашата политика за поверителност и нашата политика за Бисквитки.