Сувенири България

0.35 лв. Фиолка с Розова есенция

0.35 лв.
Фиолка с розова есенция, подходяща за мускали, кукли и други сувенири от България.

5лв. БЪКЛИЦА СУВЕНИР 50 МЛ

5.00 лв. 6.00 лв.
Бъклица сувенир за употреба, ръчно изработена в село Орешак. Едната страна на бъклицата е с ръчно нарисувани момиче и момче в народни носии играещи ръченица, а другата страна е с красива Българска роза. Бъклицата е украсена с пирография. Сувенир за спомен от България.

5лв. БЪКЛИЦА СУВЕНИР 50 МЛ

5.00 лв. 6.00 лв.
Бъклица сувенир за употреба, ръчно изработена в село Орешак. Едната страна на бъклицата е с ръчно нарисувано момиче в народна носия, а на другата страна има ръчно нарисувана красива Българска роза. Бъклицата е украсена с пирография. Традиционен сувенир за спомен от България.

30лв. СУВЕНИРИ ОТ БЪЛГАРИЯ БЪКЛИЦА С ТЪПАН

27.00 лв. 30.00 лв.
Бъклица с дърворезба ръчно изработена и майсторски направена в село Орешак.Бъклицата е с дърворезба на тъпанджия и надпис - Тъпан бие, гайда ручи, българско хоро се вие.

30лв. СУВЕНИРИ ОТ БЪЛГАРИЯ БЪКЛИЦА С ГАЙДАР

27.00 лв. 30.00 лв.
Дървена бъклица ръчно изработена и майсторски направена в село Орешак. Бъклицата е с дърворезба на гайдар и надпис - Тъпан бие, гайда ручи, българско хоро се вие от едната страна, а от другата страна има дърворезба на грозд.

Показване на 1-12 от общо 19

Нашият онлайн магазин използва така наречените „Бисквитки“. Научете повече за нашата политика за поверителност и нашата политика за Бисквитки.