Подаръци за Сватба

2.00 лв. Мускал "Бъкле" с гравирани имена и дата

2.00 лв.

Мускал "Бъкле" се гравира с имената на младоженците и датата на сватбеното тържество. Традиционен Български сувенир, като подарък за гостите на Вашето сватбено тържество. 


1.80 лв. Мускал "Бъкле"

1.80 лв.

Традиционен Български сувенир, като подарък за гостите на Вашето Сватбено тържество. Мускал "Бъкле" се надписва с инициалите на младоженците.


9.00 лв. Бъклица за сватба с гравирани имена и дата

9.00 лв.

Ръчно изработена дървена бъклица от производител от село Орешак. От едната страна на бъклицата се гравират имената на младоженците и датата на сватбата, а от другата страна има дърворезба на роза. Бъклицата е за многократна употреба.


27.00 лв. Бъклица Кумска ракия със стъклен контейнер ЧАЙКА ВАРНА

27.00 лв. 30.00 лв.

Бъклица с вграден стъклен контейнер. Ръчно изработена дървена бъклица в село Орешак. От едната страна на бъклицата има дърворезба с надпис КУМСКА РАКИЯ, а от другата страна има дърворезба на грозд. Под надписа КУМСКА РАКИЯ има възможност да се изпише датата на сватбата.


27.00 лв. Бъклица Наздраве АСПАРУХОВО ВАРНА

27.00 лв. 30.00 лв.

Дървена бъклица ръчно изработена в село Орешак. Красива и стилна бъклица с дърворезба подходяща за всякакъв повод.


25.20 лв. Бъклица Кумска ракия КЪРШИЯКА ПЛОВДИВ

25.20 лв. 28.00 лв.

Ръчно изработена дървена бъклица в село Орешак. От едната страна на бъклицата има дърворезба с надпис КУМСКА РАКИЯ, а от другата страна има дърворезба на грозд. Под надписа КУМСКА РАКИЯ има възможност да се изпише датата на сватбата.


25.20 лв. Бъклица за сватба ТРАКИЯ ПЛОВДИВ

25.20 лв. 28.00 лв.

Ръчно изработена и майсторски направена дървена бъклица в село Орешак. Бъклицата е с дърворезба и надпис НАЗДРАВЕ от едната страна и дърворезба на грозд от другата страна. Бъклица за многократна употреба. Бъклицата е подходяща за Вашата сватба или когато каните кум.


Показване на 1-10 от общо 10

Нашият онлайн магазин използва така наречените „Бисквитки“. Научете повече за нашата политика за поверителност и нашата политика за Бисквитки.