БУРЕТА ОТ ОРЕШАК

28.00 лв. Дървено буренце с дърворезба

28.00 лв.

Ръчно изработено в село Орешак. Бурето е декорирано с дърворезба на грозд. Бурето е с мех. Вместимост - 1 литър. Има пластмасова канелка.


28.00 лв. Дървено буренце с пирография

28.00 лв.

Ръчно изработено в село Орешак. Бурето е с ръчно направена пирография. Бурето е с мех. Вместимост - 1 литър. Има пластмасова канелка.


75.00 лв. Буре от акация 3 литра

75.00 лв.

Дървено буре изработено от акация със стойка, канелка и тапа. Подходящо за съхранение на вино и ракия. Бурето е изработено по много стара технология чрез горещо огъване на дъгите. При сглобяването не са използани никакви лепила, както при почти всички подобни бурета на пазара в България. Преди употреба бурето трябва да се закисне с вода за около седмица. Когато спре изтичане на вода от бурето, то е готово за употреба.


36.00 лв. Буре с дърворезба Честит Имен Ден

36.00 лв.

Ръчно изработено в село Орешак. Бурето е декорирано с дърворезба и надпис ЧЕСТИТ ИМЕН ДЕН. Бурето е с мех. Вместимост - 3 литра. Има пластмасова канелка.


36.00 лв. Буре с дърворезба Честит Рожден Ден

36.00 лв.

Ръчно изработено в село Орешак. Бурето е декорирано с дърворезба и надпис ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН. Бурето е с мех. Вместимост - 3 литра. Има пластмасова канелка.


36.00 лв. Буре с дърворезба Честит Юбилей

36.00 лв.

Ръчно изработено в село Орешак. Бурето е декорирано с дърворезба и надпис ЧЕСТИТ ЮБИЛЕЙ. Бурето е с мех. Вместимост - 3 литра. Има пластмасова канелка.


36.00 лв. Дървено буре с дърворезба 3 литра

36.00 лв.

Ръчно изработено в село Орешак. Бурето е декорирано с дърворезба на грозд. Бурето е с мех. Вместимост - 3 литра. Има пластмасова канелка.


36.00 лв. Дървено буре с пирография

36.00 лв.

Ръчно изработено в село Орешак. Бурето е с ръчно направена пирография. Бурето е с мех. Вместимост - 3 литра. Има пластмасова канелка.


85.00 лв. Буре от салкъм 5 литра

85.00 лв.

Дървено буре изработено от салкъм със стойка, канелка и тапа. Подходящо за съхранение на вино и ракия. Бурето е изработено по много стара технология чрез горещо огъване на дъгите. При сглобяването не са използани никакви лепила, както при почти всички подобни бурета на пазара в България. Преди употреба бурето трябва да се закисне с вода за около седмица. Когато спре изтичане на вода от бурето, то е готово за употреба.


Показване на 1-9 от общо 9

Нашият онлайн магазин използва така наречените „Бисквитки“. Научете повече за нашата политика за поверителност и нашата политика за Бисквитки.