Бъклици на едро

Бъклица с вградено пластмасово шише 1 литър

22.00 лв.
САМО ЗА ТЪРГОВЦИ НА ЕДРО! Ръчно изработена бъклица от дърво. Произведена в село Орешак. От едната страна на бъклицата има дърворезба с надпис ЧЕСТИТ ИМЕН ДЕН, а от другата страна има дърворезба на грозд.

Бъклица с вградена пластмасова бутилка 1 литър

22.00 лв.
САМО ЗА ТЪРГОВЦИ НА ЕДРО! Ръчно изработена дървена бъклица с вградена пластмасова бутилка. От едната страна на бъклицата има дърворезба с надпис ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН, а от другата страна има дърворезба на грозд.

Бъклица с вградено стъклено шише 500 мл

22.00 лв.
САМО ЗА ТЪРГОВЦИ НА ЕДРО! Ръчно изработена дървена бъклица в село Орешак. Бъклицата е с дърворезба ЧЕСТИТ ЮБИЛЕЙ от едната страна, а от другата страна има дърворезба на грозд.

Бъклица с вградена стъклена бутилка 500 мл

22.00 лв.
САМО ЗА ТЪРГОВЦИ НА ЕДРО! Ръчно изработена бъклица от производител от село Орешак. Бъклицата е с дърворезба на гълъб от едната страна и дърворезба на грозд от другата страна. Тази бъклица е подходяща за сватба. Бъклицата е за многократна употреба.

Бъклица със стъклено шише 500 мл

22.00 лв.
САМО ЗА ТЪРГОВЦИ НА ЕДРО. Бъклица с вградено стъклено шише.

Бъклица със стъклена бутилка 500 мл

22.00 лв.
САМО ЗА ТЪРГОВЦИ НА ЕДРО. Бъклица с вградена стъклена бутилка. Дървена бъклица ръчно изработена и майсторски направена в село Орешак. Красива и стилна дърворезбована бъклица, подходяща за всякакъв повод.

Бъклица сувенир с пирография Спомен от България 50 мл

5.00 лв.
САМО ЗА ТЪРГОВЦИ НА ЕДРО. Бъклица сувенир, ръчно изработена от производител от село Орешак. Бъклицата е украсена с красива, ръчно направена пирография

Бъклица сувенир с пирография 50 мл

5.00 лв.
САМО ЗА ТЪРГОВЦИ НА ЕДРО. Бъклица сувенир, ръчно изработена от производител от село Орешак. Бъклицата е украсена с красива, ръчно направена пирография

Бъклица сувенир с пирография Момиче в народна носия 50 мл

5.00 лв.
САМО ЗА ТЪРГОВЦИ НА ЕДРО. Ръчно изработена и майсторски направена бъклица от производител от село Орешак. От едната страна на бъклицата има ръчно нарисувано момиче в народна носия, а от другата страна има нарисувана красива българска роза. Бъклицата е с красива, ръчно направена пирография.

Бъклица сувенир с пирография Фолклорни мотиви 50 мл

5.00 лв.
САМО ЗА ТЪРГОВЦИ НА ЕДРО. Ръчно изработена и майсторски направена бъклица от производител от село Орешак. От едната страна на бъклицата има ръчно нарисувани момиче и момче в народни носии, играещи ръченица, а от другата страна има нарисувана красива българска роза. Бъклицата е с красива, ръчно направена пирография.

Бъклица с пирография Рилски манастир 200 мл

8.00 лв.
САМО ЗА ТЪРГОВЦИ НА ЕДРО. Бъклица ръчно изработена от единствения производител на реално използваеми бъклици от село Орешак. Бъклицата е декорирана с красива, ръчно направена пирография.

Показване на 1-12 от общо 38

Нашият онлайн магазин използва така наречените „Бисквитки“. Научете повече за нашата политика за поверителност и нашата политика за Бисквитки.