Бъклици със стъклен контейнер 500 мл.

37.00 лв. Бъклица със стъклен контейнер за сватба

37.00 лв.

Бъклица ръчно изработена от производител от село Орешак. Бъклицата е с вграден стъклен контейнер с вместимост 500 мл. Бъклицата е с възможност за изписване имената на младоженците и датата на сватбата.


27.00 лв. Бъклица за сватба със стъклен контейнер Влюбени гълъбчета

27.00 лв.

Бъклица със стъклен контейнер с вместимост 500 мл. Бъклицата е ръчно изработена от производител от село Орешак. Бъклицата е подходяща за сватба. 


37.00 лв. Бъклица за младоженци с гравирани имена

37.00 лв.

Ръчно изработена бъклица с дърворезба за Вашата сватба. Върху бъклицата се гравират имената на младоженците и датата на сватбата. Бъклицата е с вградена стъклена бутилка с вместимост 500 мл. Бъклицата може да се ползва многократно.


37.00 лв. Бъклица Кумска ракия с гравирани имена и дата

37.00 лв.

Ръчно изработена дървена бъклица от производител от село Орешак. От едната страна на бъклицата има дърворезба с надпис КУМСКА РАКИЯ и гравирани имената на младоженците и датата на сватбата, а от другата страна има дърворезба на грозд. Бъклицата е за многократна употреба.


27.00 лв. Бъклица Кумска ракия 500 мл. стъклено шише

27.00 лв.

Бъклица със стъклено шише с вместимост 500 мл. Ръчно изработена дървена бъклица от производител от село Орешак. От едната страна на бъклицата има дърворезба на чаши и надпис КУМСКА РАКИЯ, а от другата страна има дърворезба на грозд. Бъклицата е за многократна употреба.


27.00 лв. Бъклица за кум 500 мл. стъклено шише

27.00 лв.

Ръчно изработена дървена бъклица от производител от село Орешак. От едната страна на бъклицата има дърворезба с надпис КУМСКА РАКИЯ, а от другата страна има дърворезба на грозд. Бъклицата е за многократна употреба.


27.00 лв. Бъклица Кумска ракия 500 мл. стъклена бутилка

27.00 лв.

Ръчно изработена дървена бъклица от производител от село Орешак. От едната страна на бъклицата има дърворезба с надпис КУМСКА РАКИЯ, а от другата страна има дърворезба на грозд. Бъклицата е за многократна употреба.


27.00 лв. Бъклица за кум с два надписа 500 мл. стъклено шише

27.00 лв.

Бъклица ръчно изработена от производител от село Орешак. От едната страна на бъклицата има дърворезба с надпис РАКИЯТА НА КУМЪ, а от другата страна има дърворезба с надпис ЯЖ КУМЕ ПИЙ, ТЕБЕ ТИ Е РЕД. Бъклицата е за многократна употреба!


27.00 лв. Бъклица Яж куме пий, тебе ти е ред 500 мл.

27.00 лв.

Бъклица ръчно изработена от производител от село Орешак. От едната страна на бъклицата има дърворезба с надпис ЯЖ КУМЕ ПИЙ, ТЕБЕ ТИ Е РЕД, а от другата страна има дърворезба на грозд. Бъклицата е за многократна употреба!


27.00 лв. Бъклица Ракията на Кумъ 500 мл. стъклена бутилка

27.00 лв.

Бъклица ръчно изработена от производител от село Орешак. От едната страна на бъклицата има дърворезба с надпис РАКИЯТА НА КУМЪ, а от другата страна има дърворезба на грозд. Бъклицата е за многократна употреба!


27.00 лв. Бъклица със стъклен контейнер - Кумска ракия

27.00 лв.

Бъклица със стъклен контейнер с вместимост 500 мл. Ръчно изработена дървена бъклица от производител от село Орешак. От едната страна на бъклицата има дърворезба с надпис КУМСКА РАКИЯ, а от другата страна има дърворезба на грозд. Под надписа КУМСКА РАКИЯ има възможност да се изпише датата на сватбата.


27.00 лв. Бъклица за влюбени

27.00 лв.

Ръчно изработена бъклица от производител от село Орешак. Бъклицата е с дърворезба на гълъб от едната страна и дърворезба на грозд от другата страна. Тази бъклица е подходяща за сватба. Бъклицата е за многократна употреба.


Показване на 1-12 от общо 15

Нашият онлайн магазин използва така наречените „Бисквитки“. Научете повече за нашата политика за поверителност и нашата политика за Бисквитки.