БЪКЛИЦИ ЗА СВАТБА - Ръчно изработени в село Орешак

20.00 лв. Бъклица Наздраве 200 мл. стъклена бутилка

20.00 лв.

Ръчно изработена и майсторски направена дървена бъклица от производител от село Орешак. Бъклицата е с вградена стъклена бутилка с вместимост 200 мл. Бъклицата е за многократна употреба.


20.00 лв. Бъклица Кумска ракия 200 мл. стъклено шише

20.00 лв.

Ръчно изработена дървена бъклица от производител от село Орешак. От едната страна на бъклицата има дърворезба на чаши и надпис КУМСКА РАКИЯ, а от другата страна има дърворезба на грозд. Бъклицата е за многократна употреба.


20.00 лв. Бъклица Кумска ракия 200 мл. стъклена бутилка

20.00 лв.

Ръчно изработена и майсторски направена дървена бъклица от производител от село Орешак. Бъклицата е за многократна употреба. От едната страна на бъклицата има дърворезба с надпис КУМСКА РАКИЯ, а от другата страна има дърворезба на грозд. Има възможност за изписване на имена и дата.


20.00 лв. Бъклица за кум с два надписа 200 мл.

20.00 лв.

Бъклица ръчно изработена от производител от село Орешак. От едната страна на бъклицата има дърворезба с надпис РАКИЯТА НА КУМЪ, а от другата страна има дърворезба с надпис ЯЖ КУМЕ ПИЙ, ТЕБЕ ТИ Е РЕД. Бъклицата е за многократна употреба!


20.00 лв. Бъклица Яж куме пий, тебе ти е ред 200 мл.

20.00 лв.

Бъклица ръчно изработена от производител от село Орешак. От едната страна на бъклицата има дърворезба с надпис ЯЖ КУМЕ ПИЙ, ТЕБЕ ТИ Е РЕД, а от другата страна има дърворезба на грозд. Бъклицата е за многократна употреба!


20.00 лв. Бъклица Ракията на Кумъ 200 мл.

20.00 лв.

Бъклица ръчно изработена от производител от село Орешак. От едната страна на бъклицата има дърворезба с надпис РАКИЯТА НА КУМЪ, а от другата страна има дърворезба на грозд. Бъклицата е за многократна употреба!


20.00 лв. Кумска бъклица

20.00 лв.

Ръчно изработена и майсторски направена дървена бъклица от производител от село Орешак. Бъклицата е за многократна употреба. От едната страна на бъклицата има дърворезба с надпис КУМСКА РАКИЯ, а от другата страна има дърворезба на грозд.


20.00 лв. Бъклица за Сватба НАЗДРАВЕ

20.00 лв.

Бъклица за многократна употреба произведена в село Орешак. Ръчно изработена бъклица с дърворезба и надпис НАЗДРАВЕ от едната страна и дърворезба на грозд от другата страна. Бъклицата е подходяща за Вашата сватба или когато каните кум.


20.00 лв. Бъклица за младоженци

20.00 лв.

Ръчно изработена бъклица от производител от село Орешак. Бъклицата е с дърворезба на гълъб от едната страна и дърворезба на грозд от другата страна. Тази бъклица е подходяща за сватба. Бъклицата е за многократна употреба.


20.00 лв. Бъклица за кум Кумска ракия

20.00 лв.

Ръчно изработена, директно от производител от село Орешак, дървена бъклица с пластмасов съдържател. От едната страна на бъклицата има дърворезба с надпис КУМСКА РАКИЯ, а от другата страна има дърворезба на грозд. Под надписа КУМСКА РАКИЯ има възможност да се изпише датата на сватбата.


18.00 лв. Бъклица Наздраве 750 мл. пластмасова бутилка

18.00 лв.

Ръчно изработена и майсторски направена дървена бъклица от производител от село Орешак. Бъклицата е с вградена пластмасова бутилка с вместимост 750 мл. Бъклицата е за многократна употреба.


18.00 лв. Бъклица Кумска ракия 750 мл. пластмасова бутилка

18.00 лв.

Ръчно изработена дървена бъклица от производител от село Орешак. От едната страна на бъклицата има дърворезба на чаши и надпис КУМСКА РАКИЯ, а от другата страна има дърворезба на грозд. Бъклицата е за многократна употреба.


Показване на 1-12 от общо 44

Нашият онлайн магазин използва така наречените „Бисквитки“. Научете повече за нашата политика за поверителност и нашата политика за Бисквитки.