Бъклици с пластмасов контейнер 750 мл.

18.00 лв. Бъклица Кумска ракия

18.00 лв.

Ръчно изработена дървена бъклица от производител от село Орешак. От едната страна на бъклицата има дърворезба на чаши и надпис КУМСКА РАКИЯ, а от другата страна има дърворезба на грозд. Бъклицата е за многократна употреба.


18.00 лв. Бъклица за кум с два надписа

18.00 лв.

Бъклица ръчно изработена от производител от село Орешак. От едната страна на бъклицата има дърворезба с надпис РАКИЯТА НА КУМЪ, а от другата страна има дърворезба с надпис ЯЖ КУМЕ ПИЙ, ТЕБЕ ТИ Е РЕД. Бъклицата е за многократна употреба!


18.00 лв. Бъклица Яж куме пий, тебе ти е ред

18.00 лв.

Бъклица ръчно изработена от производител от село Орешак. От едната страна на бъклицата има дърворезба с надпис ЯЖ КУМЕ ПИЙ, ТЕБЕ ТИ Е РЕД, а от другата страна има дърворезба на грозд. Бъклицата е за многократна употреба!


18.00 лв. Бъклица Ракията на Кумъ

18.00 лв.

Бъклица ръчно изработена от производител от село Орешак. От едната страна на бъклицата има дърворезба с надпис РАКИЯТА НА КУМЪ, а от другата страна има дърворезба на грозд. Бъклицата е за многократна употреба!


18.00 лв. Бъклица Кумска ракия

18.00 лв.

Ръчно изработена и майсторски направена дървена бъклица от производител от село Орешак. Бъклицата е за многократна употреба. От едната страна на бъклицата има дърворезба с надпис КУМСКА РАКИЯ, а от другата страна има дърворезба на грозд.


18.00 лв. Бъклица за сватба

18.00 лв.

Дървена бъклица ръчно изработена и майсторски направена в село Орешак. Красива и стилна дърворезбована бъклица, подходяща за всякакъв повод.


18.00 лв. Бъклица за кум

18.00 лв. 20.00 лв.

Ръчно изработена, директно от производител от село Орешак, дървена бъклица с пластмасов съдържател. От едната страна на бъклицата има дърворезба с надпис КУМСКА РАКИЯ, а от другата страна има дърворезба на грозд. Под надписа КУМСКА РАКИЯ има възможност да се изпише датата на сватбата.


25.20 лв. Бъклица за вино ДИОНИС от село Орешак

25.20 лв. 28.00 лв.

Ръчно изработена бъклица от единствения производител на реално използваеми бъклици от село Орешак. Бъклицата е с дърворезба на бог Дионис от едната страна, а от другата страна има дърворезба на грозд.


25.20 лв. БЪКЛИЦА ЗА РИБАР ИЛИЯНЦИ СОФИЯ

25.20 лв. 28.00 лв.

Бъклица за многократна употреба на ТОП ЦЕНА. Ръчно изработена бъклица от Орешак с дърворезба на щука и надпис НАСЛУКА.


18.00 лв. БЪКЛИЦА ЗА ЛОВЕЦ С ЕЛЕН ДРАГАЛЕВЦИ

18.00 лв. 20.00 лв.

Дървена бъклица ръчно изработена и майсторски направена в село Орешак. Бъклица за многократна употреба на ТОП ЦЕНА. Бъклицата е с дърворезба на елен от едната страна и дърворезба на грозд от другата страна.


18.00 лв. БЪКЛИЦА ЗА ВИНО от ОРЕШАК

18.00 лв. 20.00 лв.

Бъклица за многократна употреба на ТОП ЦЕНА. Ръчно изработена в село Орешак. Бъклицата е с дърворезба на стари къщи и надпис България. Тази бъклица е подходяща за декорация на битов кът или механа.


18.00 лв. БЪКЛИЦА С ДЪРВОРЕЗБА БЪЛГАРИЯ 750 МЛ

18.00 лв. 20.00 лв.

Ръчно изработена в село Орешак дървена бъклица на ТОП ЦЕНА. От едната страна на бъклицата има дърворезба на красива българска роза и надпис България, а от другата страна има дърворезба на грозд.


Показване на 1-12 от общо 15

Нашият онлайн магазин използва така наречените „Бисквитки“. Научете повече за нашата политика за поверителност и нашата политика за Бисквитки.