Бъклици с пластмасов контейнер 1 литър

25.20 лв. Бъклица Влюбени гълъбчета

25.20 лв.

Бъклица ръчно изработена от производител от село Орешак. Бъклицата е подходяща за сватба.


35.20 лв. Сватбена бъклица с гравирани имена и дата

35.20 лв.

Ръчно изработена бъклица с дърворезба за Вашата сватба. Върху бъклицата се гравират имената на младоженците и датата на сватбата. Бъклицата е с вградена пластмасова бутилка с вместимост 1 литър. Бъклицата може да се ползва многократно.


35.20 лв. Бъклица Кумска ракия с гравирани имена и дата

35.20 лв.

Ръчно изработена дървена бъклица от производител от село Орешак. От едната страна на бъклицата има дърворезба с надпис КУМСКА РАКИЯ и гравирани имената на младоженците и датата на сватбата, а от другата страна има дърворезба на грозд. Бъклицата е за многократна употреба.


25.20 лв. Бъклица Кумска ракия 1 литър пластмасово шише

25.20 лв.

Ръчно изработена дървена бъклица от производител от село Орешак. От едната страна на бъклицата има дърворезба на чаши и надпис КУМСКА РАКИЯ, а от другата страна има дърворезба на грозд. Бъклицата е за многократна употреба.


25.20 лв. Бъклица за кум 1 литър пластмасово шише

25.20 лв.

Ръчно изработена дървена бъклица от производител от село Орешак. От едната страна на бъклицата има дърворезба с надпис КУМСКА РАКИЯ, а от другата страна има дърворезба на грозд. Бъклицата е за многократна употреба.


25.20 лв. Бъклица Кумска ракия 1 литър пластмасова бутилка

25.20 лв.

Ръчно изработена дървена бъклица от производител от село Орешак. От едната страна на бъклицата има дърворезба с надпис КУМСКА РАКИЯ, а от другата страна има дърворезба на грозд. Бъклицата е за многократна употреба.


25.20 лв. Бъклица за кум с два надписа 1 литър

25.20 лв.

Бъклица ръчно изработена от производител от село Орешак. От едната страна на бъклицата има дърворезба с надпис РАКИЯТА НА КУМЪ, а от другата страна има дърворезба с надпис ЯЖ КУМЕ ПИЙ, ТЕБЕ ТИ Е РЕД. Бъклицата е за многократна употреба!


25.20 лв. Бъклица Яж куме пий, тебе ти е ред 1 литър

25.20 лв.

Бъклица ръчно изработена от производител от село Орешак. От едната страна на бъклицата има дърворезба с надпис ЯЖ КУМЕ ПИЙ, ТЕБЕ ТИ Е РЕД, а от другата страна има дърворезба на грозд. Бъклицата е за многократна употреба!


25.20 лв. Бъклица Ракията на Кумъ 1 литър

25.20 лв.

Бъклица ръчно изработена от производител от село Орешак. От едната страна на бъклицата има дърворезба с надпис РАКИЯТА НА КУМЪ, а от другата страна има дърворезба на грозд. Бъклицата е за многократна употреба!


25.20 лв. Бъклица за кум

25.20 лв.

Ръчно изработена и майсторски направена дървена бъклица от производител от село Орешак. Бъклицата е за многократна употреба. От едната страна на бъклицата има дърворезба с надпис КУМСКА РАКИЯ, а от другата страна има дърворезба на грозд.


Показване на 1-10 от общо 10

Нашият онлайн магазин използва така наречените „Бисквитки“. Научете повече за нашата политика за поверителност и нашата политика за Бисквитки.